BARTIN ÇOK AMAÇLI SPOR MERKEZİ | 2019-01-10

                TUNÇ VE ALDATMAZ’DAN BARTIN ÇOK AMAÇLI SPOR MERKEZİ’NE ZİYARET

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte, Bartın Çok Amaçlı Spor Merkezi’ni ziyaret ederek, antrenman yapan genç sporculara başarılar dilediler.

Milletvekili Tunç,  Bartın’da sporcularımızın hizmetine kazandırılan bünyesinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek Bartın Çok Amaçlı Spor Merkezi Boks Salonuna Milli Boksörümüz Bartın’ın gururu, Avrupa Şampiyonu, Dünya ikincisi, Kadınlar Boks Milli takım kaptanı Şennur Demir’in adının verildiğini belirtti. Bartın Çok Amaçlı Spor Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Aldatmaz antrenman yapan sporcu ve hocalarla bir süre sohbet ederek, başarı dileklerini ilettiler.

 Milletvekili Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Aldatmaz ile bir süre masa tenisi oynadığı ziyarette sporcu ve hocalar Tunç ve Aldatmaz’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, Bartın’daki gençlik ve spor alanında gerçekleştirilen yatırımlar için teşekkürlerini ilettiler.

 


Haberler sayfasına dön